CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Informatika, számítástechnika » Kerttervező program, és lakberendező program - SimTech Kft.

Kerttervező program, és lakberendező program - SimTech Kft.

Lakberendező program, amely funkció gazdag! Akár a hétköznapi felhasználó is használhatja lakástervező programot. A kerttervező program a kerttervezés és parképítés megtervezésével foglalkozik. A ház külső részét teszi könnyen tervezhetővé. A háztervező program építészeknek nyújt segítséget.
AutoCAD és CAD, ZwCAD mérnöki tervező rendszerek, valamint ezekhez kapcsolódó kiegészítő programeszközök értékesítésével foglalkozik a SimTech Logisztika Kft. 2D/3D CAD termékek Magyarországon elérhető áron kaphatóak, amelyekkel segíthetjük ügyfeleinknek a versenyképességet, és számíthatnak a rövid távon megtérülő szoftver beruházásra.
A dwg és dxf formátummal az AutoCad régi fájlait is beolvassa. Az általunk forgalmazott Cadian Global termék telepítésénél az angol mellett beállítható a magyar nyelv is. A program megismeréséhez és használatához az AutoCad oktató eszközei is használhatóak.


Címkék: lakberendező program kerttervező program

Megjelenés ideje: 2010-09-28 16:48:40

Beküldte: Tóth László

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.