CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Kalóriatáblázatok diétához

Kalóriatáblázatok diétához

Ha úgy gondolod, hogy eleged van már a súlyfölöslegedből, érdemes átgondolnod, milyen úton szabadulsz meg tőle. Oldalunkon hasznos étrendmintákat találsz kifejezetten diétázó nők és férfiak számára. A kalóriatáblázat segít neked abban, hogy megtaláld a megfelelő élelmiszereket ahhoz, hogy összerakj egy étrendet.

Sajnos rengeteg téveszme kering még mindig a diéta körül. Butaságot csinál az, aki este 6 után már semmit nem eszik (és nem akkor fekszik le), hiszen a teste éhezik, és ahogy táplálékhoz jut, egyből a zsírtartalékokat fogja gyarapítani.

Szintén rossz választás, ha különböző fogyasztószerekhez folyamodsz, mert ezek mindegyike egyszerűen átverés. Soha nem fogsz zsírt leadni precíz diéta és rendszeres mozgás nélkül. Ráadásul azt az eredményet, amit kemény munkával érsz el, sokkal inkább megbecsülöd, mint azt, amiért nem kellett megszenvedned, mindössze pár tablettát bevenned.

Aki diétázik, mindenképp emelje meg a vitamin és ásványi anyag, valamint a folyadékbevitelét is, hogy csökkentse a betegségek esélyét.

Címkék: diéta fogyasztószer étrend

Megjelenés ideje: 2013-03-28 23:26:23

Beküldte: Szilágyi Szabolcs

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.