CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Marketing » Minden logónál fontos a minőség

Minden logónál fontos a minőség

A logó tervezés napjaink egyik legfelkapottabb szolgáltatásai közé tartozik, ugyanis egyre gyakrabban keresnek fel szakembereket arra, hogy honlaphoz, cégarculathoz vagy terméknek való logót készítsenek. A meglévő, lementett logókkal is gondok adódhatnak, az alapfájl elvesztésétől kezdve a nagyítás során bekövetkezett minőségromlásig bezárólag bármi bekövetkezhet. Ezért nagyon jó, ha már eleve olyan céget keresünk magunknak, ahol a grafikusok megfelelő formátumú fájlba mentik le az elkészült vektorgrafikus logót, és olyan minőségben készítik el, hogy kisebbé-nagyobbá való átalakításkor „ne szenvedje meg” a logó a műveletet.

A minőségi logó készítésében kiváló segítőkezet nyújthat a Logó Doktor, egy olyan cég, amelyik már 3 éve szakmai tapasztalattal rendelkezik e téren, és több mint 90%-ban külföldi cégeknek készít vektorgrafikus logókat, vagy javítja a leromlott állapotú meglévőket.  Megtörténik, hogy a logó levédésében merülnek fel problémák, vagy ugyanolyan logóra bukkan a tulajdonos, mint a sajátja, a Logó Doktor vállalat szakemberei azonban az ilyen problémákat is tudják orvosolni. Egy ilyen profi csapatnak az ikon méretein, színein, vagy a betűtípusokon való változtatások már gyerekjátéknak minősülnek, az igazi siker kibontakozása valójában akkor történik, amikor a megrendelő „fejében” lévő ötletekkel vagy a felskiccelt tervvel kell dolgozni.

Címkék: logó logó tervezés logo készítés Logó Doktor

Megjelenés ideje: 2013-08-21 19:11:51

Beküldte: csipogi

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.