CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Állás » Online segítség és önéletrajz minta

Online segítség és önéletrajz minta

Mit nyújt a Workania.hu? A Workania.hu weboldal egybeszedte Önnek az ország állás lehetőségeit és rendszerbe szedte, hogy minél könnyebben megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb állást.
A Workania.hu weblap segít az önéletrajz megcsinálásában. Abban az esetben, ha munkaerő után kutat, a Workania.hu weboldal abban is segít!
Az állásajánlatokat naponta több, mint negyvenezer állást kereső nézi.
Az önéletrajz-adatbázis maximum 3 hónapos CV-ket enged be adatbázisába.
A Workania az ügyfélközpontúságot, flexibilis attitüdöt, valamint az ügyfelek igényei figyelemben tartását garantálja. A munkakereséshez mindenképpen kell egy önéletrajz. A Workania pont ezért tette lehetővé, hogy portálján bárki elkészítse a saját önéletrajzát. Hogy miért jó ez? Leginkább azért, mert a létrehozott önéletrajzok bekerülnek a cégek által böngészett adatbázisba. Ezzel is növelve az esélyeket. Továbbá ha úgy szeretné, akkor önéletrajzát akár gépére is letöltheti. Az elkészítés csupán 6 lépés! Az önéletrajz minta segít benne.

Címkék: önéletrajz önéletrajz minta

Megjelenés ideje: 2015-08-29 01:05:01

Beküldte: Horvath Jakab

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.