CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Politika » Toók László Flórián: Hamuvá lett ország

Toók László Flórián: Hamuvá lett ország

'89-ben, a rendszerváltáskor hittünk valamiben, hittünk az emberi jogok szabadságában, a békében, egy liberális és szabad demokratikus rendszerben, az egyenlőségben. Hittük, hogy a múlt soha többé nem ismétli meg önmagát, hittünk egy boldogabb élet reményében, a szabad gondolatok áramlásában.

A rendszerváltás óta eltelt hosszú évek alatt kormányok váltották egymást, de egyvalami örök és maradandó: a Fidesz által vezetett kormány(ok) nem hoztak mást e csóró, elgyepált népre mint elszegényedést, elszeparálódást legfőbb szövetségesünktől, az Európai Uniótól, ezzel megnyitva a kaput a keleti diktatúráknak, melyek mára etalonná váltak a kormány számára. Orbán megmutatta valódi arcát, melyet remekül bújtatott és leplezett a Bibóban.

A 2010-es választási bukás egyértelmű jel a baloldal számára, hogy változtatnia kell politikáján, ez 2014-ig sem sikerült. Az így is elaprózódott ellenzék, a maguk kis 1, 4, 8 százalékával verik a tamtamdobot. Ilyen állapotban egyenes a párhuzam. Orbánt eltakarítani önmagában egyik párt sem tudja. Amennyiben nem lesz egy közös összefogás, egy közös lista, úgy nem vár más mint 2014, akkor viszont 2022-ig kő kövön nem marad. Nem erről álmodtunk...

Címkék: választás fidesz rendszerváltás baloldal

Megjelenés ideje: 2017-12-11 16:01:26

Beküldte: Csizmás Kondi

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.