CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Gazdaság, pénzügy » Minden akciós újság egy helyen

Minden akciós újság egy helyen

Mivel legtöbben szeretjük az akciókat, nem véletlen, hogy ma már az összes kereskedelmi egység folyamatosan jelentkezik akcióival. Az üzletláncok hetente más és más termékeket kínálnak akciós áron különböző árengedményekkel.

Szeretnénk spórolni, okosan vásárolni, nem lemaradva a jobb akciókról, azonban akkora információ mennyiséget kapunk, hogy egyre nehezebben igazodunk el. Nemcsak azt kell figyelnünk hol, mikor mi akciós, hanem azt is, hogy valójában jól járunk –e azzal az akcióval. Bizony előfordul, hogy ugyanaz a termék máshol még kedvezőbb áron kapható. Azaz nem árt, ha az akciókat még össze is tudjuk hasonlítani egymással. Sok szórólap megérkezik postaládánkba, de a legtöbb nem. Gondoljunk bele, az ujsagomat.hu weboldalon több mint száz üzletlánc legfrisebb akciós újságjai találhatóak meg. Ennyi egyikünk postaládájába sem férne el és valjuk be nem is örülnénk neki.

A legnépszerűbb üzletek szórólapjai a Tesco, Lidl, Aldi, C&A, CBA, Penny Market, Auchan, Spar, Jysk, Coop, Obi, Praktiker… Sorolhatnám egy darabig. Nézz meg egyet, például itt a - CBA akciós újság, katt -, majd böngésszd át azokat melyek érdekelnek (vagy akár mindet).

Jó akciózást!

Címkék: akciós újság CBA C&A Lidl

Megjelenés ideje: 2018-01-13 14:39:20

Beküldte: maralex

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.