CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Utazás, idegenforgalom » Hajdúszoboszlói apartman, a felhőtlen pihenéshez

Hajdúszoboszlói apartman, a felhőtlen pihenéshez

Egy kiadós pihenéshez nem kell feltétlen külföldre utaznunk! Az Armada Apartmanok Hajdúszoboszlón nyújtanak lehetőséget a szabadság felhőtlen eltöltésére. Hajdúszoboszlói szállásaink a belvárosban helyezkednek el, a Gyógy- és Strandfürdőtől mindössze csupán néhány perc sétára. Valamennyi apartman könnyen megközelíthető és rendelkezik zárt parkolóval.

A modern berendezésű kialakítás segít megteremti az igazán pihenésre való hangulatot: légkondicionáltak, rendelkeznek vezeték nélküli internettel és hétköznapi háztartási berendezésekkel. Felszereltséget tekintve minden megtalálható, ami egy tartalmas nyaraláshoz szükséges. Kis és nagy családok számára egyaránt optimális szálláslehetőséget jelentenek apartmanjaink. A gyerekkel érkezők számára gyerekmedence és kerti játszótér áll rendelkezésre. Aki pedig sütni vagy grillezni szeretne, annak egy filagória alatt kialakított sütőhely kínál lehetőséget minderre.

Felújított Katalin Apartmanunk, ezen felül wellness részleggel kényezteti a hozzánk látogató vendégeket.

Címkék: hajdúszoboszlói szállásaink

Megjelenés ideje: 2018-05-17 09:51:04

Beküldte: Tóth László

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.