CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Hogyan működik az infrapanel?

Hogyan működik az infrapanel?

Az infrapanelek működési elvét nem sok helyen reklámozzák és valószínűleg sokan azért nem bíznak még ezekben a kiváló megoldásokban, mert egyszerűen nem ismerik, hogy hogyan is működnek. Ebben a bejegyzésben segítünk Önnek és elmagyarázzuk, hogy milyen elven is üzemelnek az infrapanelek.

Három fő működési elvet különböztetünk meg egymástól és manapság szerencsére már csak egyet találunk meg a webáruházakban. Régebben használtak fűtőfilm alapú paneleket, melyek alacsony hatásfokuk és magas meghibásodási arányuk miatt gyorsan kikoptak a köztudatból.

Karbonszálas infrapanelek még mindig megtalálhatóak a boltok polcain. Ezek sem a minőségükről híresek, mivel a karbonszál elhasználódik és a javításra nincs lehetőség. Olcsóbb megoldást jelentenek, mint a grafitmasszás infrapanelek, de minőségben nagyon el vannak maradva.

A Goldinfrafutes.hu webárhuzában csak grafitmasszás infrapanelekt talál, melyek a legmegbízhatóbbak és legjobb hatásfokúak az elérhető panelek közül. Működési elvük rendkívül egyszerű, két műgyanta lap közé grafitmassza kerül, mely a meleget fogja biztosítani. A panel hátoldalon hővisszaverő réteg van, így rendkívül minimális a hőveszteség. A panel felületén apró kerámia szemcsék helyezkednek el, melyek a sugarak szétszórásáért felelnek. Ezek nélkül a panel csak egy pontba sugározná a hőt, de a kerámia szemcsékkel az egész szobában érezhetjük a naphoz hasonlító sugarakat.

Tekintse meg a Goldinfrafutes infrapanel kínálatát és válasszon a kiváló minőségű termékek közül, illetve olvasson többet az infrafűtés előnyeiről ide, valamint ide kattintva!

Címkék: infrapanel

Megjelenés ideje: 2018-06-19 10:59:56

Beküldte: Gecsei Ferenc

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.