CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Játék, humor, szórakozás » Szabadulószoba Portsmouthban - Escape room UK , Portsmouth

Szabadulószoba Portsmouthban - Escape room UK , Portsmouth

Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különféle szabadulószobák, (angolul escape room vagy exit game), nem véletlen. Gyakorlatilag arról van szó, hogy egy csapat ember (2-6 fő) bemegy egy játékvezetővel egy szobába, ahol egy teljesen új világ tárul a csapat szeme elé. Ebben az elképzelt, jól megkomponált világban a cél, hogy megolodjuk a számos bonyolult rejtéjt, és ezek segítségével kinyissuk a szoba ajtaját, mielőtt lejár az idő, tehát kiszabaduljunk. A szabadulószobák az utübbi tíz évben kezdtek igen népszerűek lenni.

De nem csak hazánkban, hanem Európa szerte is. Sok helyen ráadásul magyarok üzemeltetik a szabadulószobát, például The Real Escape - Escape Room UK például Portsmouthban, az Egyesült királyságban üzemel, és egy magyar pár nyitotta meg néhány évvel ezelőtt. Azóta is töretlen sikerrel viszik a három szobából álló, és három különböző storyval rendelkező szabaduló szobát (Escape Room UK, Escape Game UK). A három szoba neve: a the champer of the deep, a the guardians of elixir és a dr. ryddle's memories. Amennyiben Portsmouthban, vagy a környéken járunk, érdemes felkeresni ezt a helyszínt, hiszen a visszajelzések alapján az egyik legszórakoztatóbb szabadidős lehetőség Portsmouth környékén.

Címkék: escape room

Megjelenés ideje: 2018-08-17 06:15:42

Beküldte: Márk Pintér

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.