CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Napelem ár

Napelem ár

Egy napelem ára nagyban függ az egyes termékek származási helyétől. Sajnos napjainkban igencsak elterjedtek az olcsó silány kategóriába tartozó, dél-kelet ázsiai piacról származó „dönping” napelemek megjelenése.
Egy napelemes rendszer megtérüléséhez több évtizedre van szükség és ezek a termékek jó ha már az eső pár évben nem produkálnak valamilyen hibás működést, vagy nem kezdenek el veszíteni a hatásfokukból. Így viszont a hosszútávú befektetésünknek lőttek!

Nem biztos, hogy mindenki tisztában van vele, de ha egy napelem meghibásodik, akkor az az egész rendszerre kihatással van, ugyanis ezeket a paneleket sorbakötve szerelik, ezáltal az egész rendszer hasznavehetetlenné válik.

Jó ha tisztában vagyunk azzal is, hogy egy neves gyártó nemcsak a gyártási folyamatra, de a napelemek tesztelésére, bevizsgálására is horribilis összegeket költ. Így tudják garantálni azokat a teljesítmény mutatókat melyeket feltüntetnek az egyes termékek adatlapján. Természetesen mindennek ára van, ami megjelenik a napelem ár meghatározása esetében is. Még egy fontos szempont, hogy ha mégis probléma lenne az adott termékkel, akkor a neves gyártó esetében van kihez fordulni!

Cégünk a Bács Zöld Energia Kft. több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a napelem telepítés piacán és már több ezer napelemet szerelt gyárak, önkormányzati épületek, iskolák, üzememek és lakóépületek tetejére. Kiváló partneri viszonyt ápolunk neves gyártókkal és rendelkezünk a szükséges összes minősítéssel! Mindez hozzájárul ahhoz, hogy kimagasló szakmai tudásunk mellett garanciát tudjunk vállalni az általunk telepített napelemes rendszerek hosszú távú zavartalan működéséhez.

Címkék: napelem napelem ár

Megjelenés ideje: 2019-05-15 08:50:37

Beküldte: Bács-Zöldenergia Kft.

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.