CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Autó, motor » Poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

Poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

A MagnumTech Kft megalakulását követően eleinte csónakok készítésével foglalkozott. Cégvezetőként a szabadidőmben saját építésű kishajómból horgásztam. Néhány évvel ezelőtt egyik megrendelőnk kérdezte, személyesen mi a véleményem arról, hogy a nyers facsónakot poliurea-val szeretné bevonni? Akkor még nem ismertem az anyagot, így abban maradtunk, hogy bár a döntésében segíteni nem tudom, de miután elkészül a bevonat és vízre tette a hajóját, eljön és beszámol a tapasztalatairól. Kis idő elteltével boldogan újságolta a hírt, hogy a csónakfelújítás során a poliurea bevonat maximális mértékben bevált!
A poliurea bevonat előnyeinek részletes áttanulmányozása után arra az elhatározásra jutottam, hogy a készülő saját csónakomat is ezzel a szuper bulldog bevonattal vonatom be. Így kerültem kapcsolatba a LINE-X kétkomponensű poliurea bevonati rendszer gyártójával és forgalmazójával és vettem meg cégünknek az első szórógépet.
Meghatódva helyeztem vízre az elkészült csónakot, izgatottam próbáltam ki, majd örömmel konstatáltam, hogy a poliurea bevonat maradéktalanul bevált! A vízzártság kiváló, egy csepp sem szivárgott át a deszkák között. További kellemes meglepetés volt számomra, hogy a köves parton történő kikötések alkalmával a kövekhez koccanva sem érte semmiféle esztétikai, vagy mechanikai kár a csónakot.
Szolgáltatási körünkbe így bekerült a poliurea bevonat készítés, sőt hamarosan a poliurea bevonatok szórása a cégem fő profiljává vált. Hajókat, pick-up és teherautó platókat, hangfalakat, kerékpártárolókat, bukósisakot és gépeket egyaránt újítok fel az általam bulldog bevonatnak nevezett poliurea bevonattal.
Amennyiben felkeltette figyelmét ez a nagyszerű üzleti lehetőség, vásároljon poliure bevonat készítő szórógépet, amelyhez ráadásul képzést és betanítást is vállalunk!

Címkék: poliurea bevonatok szórása poliurea bevonat készítés platófelújítás csónakfelújítás

Megjelenés ideje: 2019-07-15 12:35:14

Beküldte: Csaba

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.