CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Lifebalance Stódió – Életvezetési tanácsadás és egészség coaching

Lifebalance Stódió – Életvezetési tanácsadás és egészség coaching

A Lifebalance Stúdió célul tűzte ki, hogy segítséget nyújt mindenki számára az egészségfejlesztésben és a testi lelki egyensúly elérésében. Éppen ezért szolgáltatásaink között kiemelt helyen szerepel az életvezetési tanácsadás, az egészség coaching, és a mindfulness, azaz a tudatos jelenlét.

Az életvezetési tanácsadás során segítünk rálelni arra az ösvényre, ami az elérni kívánt célhoz vezet. A konzultáció keretében egy vagy több szemszögből vizsgálhatja meg ügyfelünk, az általa bemutatott problémát, majd iránymutatásokkal és a megfelelő kérdések feltételével megvilágítjuk a megoldáshoz vezető utat.

Fontos eszköz lehet céljaink elérésben, ha a tudatos jelenlét állapotában éljük mindennapjainkat. A mindfulness meditáció segít csökkenteni a stresszt, és megkönnyíti a hétköznapokban felmerülő nehézségek leküzdését. Mindefulness tréningeink során ügyfeleink elsajátíthatják ezt a technikát és jobban megismerhetik magukat, érzéseiket.

Az egészség talán az egyik legfontosabb dolog életünkben. Egészség coaching során segítünk az egészségesebb életmód elérésében. Egészségre vonatkozó információkat adunk, segítünk eligazodni az orvosi retorikában, a leletek megértésében, és érzelmi támogatást, motiválást nyújtunk az eredményes gyógyulás érdekében.

Címkék: életvezetési tanácsadás egészség coaching mindfulness

Megjelenés ideje: 2019-08-20 15:52:28

Beküldte: Szabó Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.