CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Carrera napszemüvegek

Carrera napszemüvegek

Vásároljon Carrera napszemüveget és könnyítse meg életét! A márka kínálatában biztosan talál magának stílusos napszemüveget, mellyel feldobatja öltözködését és megspórolhatja magának a hunyorgást. Rengetegféle Carrera napszemüveg érhető már el a piacon, így biztosan talál magának olyan terméket, mely a legjobban illik Önhöz.

A márka 1956-ban indult útjára, amikor is egy bizonyos Wilhelm Anger megalapította a gyárat Ausztriában. Eleinte csak napszemüvegekkel foglakoztak, de később elkezdtek sportfelszereléseket, valamint sport napszemüvegeket is gyártani, illetve különböző sí eseményeket és motorsport rendezvényeket is támogattak, szponzoráltak. A siker gyorsan jött, mivel egyre ismertebb lett a márka, valamint a 60-as években feltaláltak egy Optyl nevezetű anyagot, ami lehetővé tette, hogy könnyebb napszemüvegeket készítsenek, ami nagy fegyvertény volt akkoriban. A márka azóta is töretlen népszerűségnek örvend, mivel olyan sztárok hordanak Carrera Napszemüvegeket, mint Lady Gaga és Chloë Grace Moretz.

A YOZZ.eu sportruházat webáruházban számos Carrera napszemüveget megtalál, így biztosan fog tudni magának olyan terméket választani, mely a legjobban illik stílusához. Tekintse meg a széles kínálatot és válasszon még ma!

Címkék: carrera carrera napszemüveg yozz sportruházat webáruház

Megjelenés ideje: 2019-09-16 08:19:18

Beküldte: Yáki Elemér

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.