CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Üzlet, vállalkozás » Non-stop duguláselhárítás és víz-gáz-fűtésszerelés

Non-stop duguláselhárítás és víz-gáz-fűtésszerelés

Cégünk széles körű szolgáltatásokat kínál a duguláselhárítás, víz-gáz-fűtésszerelés, valamint a takarítás területén Budapest vonzáskörzetében. Több mint 15 éves szakmai tapasztalatra alapozva vállaljuk megrendeléseinket.

Duguláselhárítás esetén a nap bármely szakában elérhetőek vagyunk, és legyen szó eldugult lefolyóról vagy wc-ről, minden esetben megoldást találunk a problémára. Jól felszerelt gépparkunknak köszönhetően a nagyobb, ipari konyhákban történő dugulást is hatékonyan hárítjuk el.

Kiemelten foglalkozunk víz-gáz-fűtésszereléssel is, amely során vállaljuk a vízvezeték rendszerek kiépítésést, szervizelését, komplett fűtési rendszerek kivitelezését, és gázszerelési munkákat.

Takarítási szolgáltatásunk során lehetőséget kínálunk lakások, irodák tisztává varázslására, de felújítások és rendezvények utáni nagytakarítást is vállalunk. Amennyiben pedig rendszeresen szeretnék igénybe venni szolgáltatásunk, azt is biztosítani tudjuk.

Munkáinkat diszkréten és rugalmasan végezzük, megrendelőink igényei szerint.

Címkék: duguláselhárítás víz-gáz-fűtésszerelés

Megjelenés ideje: 2019-10-12 12:04:26

Beküldte: Szabó Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.