CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Állás » Munkaerő közvetítés és bérmunka

Munkaerő közvetítés és bérmunka

Egy cég életében fontos, hogy a munkafolyamatokhoz az ellátásához alkalmas munkaerő kerüljön felvételre. Álláskeresőként pedig szeretnénk minél hamarabb munkába állni, a számunkra megfelelő pozícióban. Az A&A Trading Kft. a munkáltatóknak és munkavállalóknak nyújtja szolgáltatásait, hogy céljaik elérésében minden segítséget megkapjanak.

A munkaerő közvetítés, bérmunka keretén belül nem csak olyan emberhiány feltöltésére adunk gyors megoldást, amely időszakosan merül fel, de hosszútávú szükségletek kielégítését is meg tudjuk valósítani. A betanított munkásokon túl, a magasan kvalifikált mukaerőig vállalunk kiközvetítést, így biztosítani tudjuk, hogy a legmegfelelőbb ember kerüljön a meghirdetett pozícióba. Egyes munkafolyamatokhoz pedig felnőttképzéssel is tudjuk segíteni azok betöltését.

Álláskeresőként regisztrációt biztosítunk adatbázisunkba, így segítséget nyújthatunk a kívánt munkahely hamarabbi megtalálásához. Ugyanakkor böngészési lehetőséget is kínálunk aktuális állásajánlataink között, ahol számos hirdetés nyújt pályázati lehetőséget az igényeket kielégítő pozíció megtalálásához.

Címkék: bérmunka munkaerő közvetítés

Megjelenés ideje: 2021-07-10 16:01:46

Beküldte: Szabó Zsolt

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.