CikkCakk.Com cikkek

Kezdőlap » Életmód, egészség, szépségápolás » Napsugárszauna: ez is infraszauna csak sokkal hatásosabb!

Napsugárszauna: ez is infraszauna csak sokkal hatásosabb!

Magyarországon egyre jobban elterjedtebbé vált az infraszauna széles körű alkalmazása, mint az egyik legjobban bevált egészségmegőrző készülék. A legismertebb típusa a kabinos infraszauna, mely elektormos áram segítségével működik. Így nem forró gőz képződik, hanem az infra tartományban sugárzó betétek melegítik át a testet. (40-70 fok között)

Az utóbbi években jelent meg ennek az egyik legújabb változata: a napsugárszauna is. A működési elv ugyan az mint az infraszauna esetében, azonban hatásaiban óriási a különbség!

A napsugárszauna egy egészen szűk hullámhosszon működik, csak a legkellemesebb és leghatékonyabb frekvencián sugároz. (9,4 mikronon).

Ez a legjobb és leghasznosabb frekvencia tartomány. Amikor felhős az ég, akkor  is lehet érezni a felhők mögött lévő nap "melegítő" sugarait. Pontosan ugyanezen az elven működik a napsugárszauna is!

A Sunlighten cég kifejlesztett egy speciális szénalapú betétet, mely pontosan ezeket - az egyébként nem látható - a sugarakat állítja elő. (ezek teljesen biztonságosak, az inkubátorokban is ilyeneket használnak a  koraszülöttek melegen tartására)

Fogyókúrázóknak különösen ajánlott ez a típusú infraszauna (napsugárszauna) használata, hisz jobb eredményket érhetnek el.


Ennek a szaunának az egyik speciális típusa a fekvő infraszauna (napsugárszauna), ahol teljesen körbesugározza használóját a két félhengerből álló készülék.

Látogasson el weboldalunkra és ismerje meg a napsugárszauna egyedülálló hatásait is, és ha megtetszik Önnek akkor válasszi ki a fekvő vagy kabinos napsugárszaunáját. Ingyenes szaunázásra is van lehetőség, illetve haza is viheti a saját otthonába, hogy  megtapasztalja egyedülálló hatásait!

Címkék: egészség infraszauna napsugárszaun

Megjelenés ideje: 2010-05-20 17:16:27

Beküldte: Lőrincz András

Webdesign service by Sarkis. Outsourcing by FreelanceWebmarket.

Az oldalon a Google Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jelenítünk meg. A rendszer ezen vagy más webhelyen végzett látogatásokkal kapcsolatos adatokat gyűjt az oldal felhasználóiról azért, hogy ne zavaró, hanem a látogatókat érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.